PARCOURS

300 meter I Sprookjesrun

Onze allerkleinste kids zijn de toekomstige Monumentenrunners. Daarom voorzien we voor kinderen tot 6 jaar een Sprookjesrun van 300m waar ze op een leuke manier kennis kunnen maken met de Monumentenrun. De Sprookjesrun loopt gedeeltelijk over het parcours van de Kidsrun en natuurlijk voorzien we ook hier leuke animaties!

1 km I Kidsrun

De Kids Run is perfect om kinderen tot 12 jaar te laten kennis maken met de loopsport. Een veilig afgesloten parcours leidt de lopertjes doorheen de Academiezaal en langs de Abdijtoren met aankomst doorheen het stadhuis. Kinderen onder 6 jaar mogen begeleid worden. 

5 km I Recreatieve loper

Het ideale parcours als je op een recreatieve manier de belangrijkste Truiense monumenten wil ontdekken. Laat je verrassen door de unieke sfeervolle locaties en de spectaculaire animatie.

10 km I Meer ervaren loper

Deze afstand is er zowel voor de recreatieve als voor de meer ervaren sportieve loper. Het traject leidt je langs, door en over de belangrijkste Truiense monumenten. Laat je verrassen door de unieke sfeervolle locaties en de spectaculaire 
animatie.